top of page
Image by Alexander Krivitskiy

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Ben je zwanger en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Omdat je er lichamelijk aan toe bent? Of omdat je gewoon wilt genieten van je zwangerschap? Dan kun je voor een zwangerschapsmassage kiezen. Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf 12 weken zwangerschap.


Voor de zwangerschapsmassage heb ik een speciale behandeltafel die de borsten en buik spaart. Daardoor kun je heerlijk op je buik liggen. Dat was misschien al even geleden!


Zwangerschapsmassage 1
Bij deze massage lig je op je buik. Ik start bij je voeten en vervolgens ga ik over naar je benen, rug, schouders en nek. Als laatste volgt een ontspannende hoofdmassage.

Zwangerschapsmassage 2
Bij deze massage lig je op je rug. Ik masseer eerst de voorkant van je lichaam. Daarna volgen je voeten, benen, buik en borst. Tot slot krijg je een heerlijke gezichtsmassage, met een masker, scrub, warme handoeken en hydraterende crème.

Bij je buik masseer ik zachtjes. Het kindje kan hier positief op reageren. Soms zie je het kindje meteen na de aanraking bewegen. Heel bijzonder is dat!


Zwangerschapsmassage deluxe 
Heb je moeite met het maken van een keuze? Beide massages in één is ook een mogelijkheid! Dit is de zwangerschapsmassage deluxe.

Zwangerschapsmassage: Service
bottom of page