top of page
Klachtgerichte behandelpraktijk Dibalance uit Warmenhuizen

Even voorstellen!

Van horeca, naar...

Na een aantal jaar in de horeca gewerkt te hebben als manager en sommelier, besefte ik dat mijn liefde voor het horecavak mij niet meer evenveel voldoening gaf als in het begin. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. En één belangrijke voorwaarde van die nieuwe uitdaging was: met mensen werken. Want het is mijn passie om het mensen naar de zin te maken en ze een goed gevoel te geven.

 

Na een grondige oriëntatie kwam ik terecht bij een gerenommeerd opleidingsinstituut voor massage en therapieën. Hier kwam ik erachter wat mijn doel zou worden en waarin ik mezelf kwijt zou kunnen. Ik raakte volledig in de ban van de wereld rondom de massage. Ik besloot me te specialiseren in een scala aan technieken en therapieën.

 

...klachtgerichte behandelpraktijk Dibalance!

Na het volgen van verschillende opleidingen, cursussen en trainingen, was ik eraan toe om mijn eigen bedrijf te beginnen: Dibalance. Het is fantastisch om te ervaren hoeveel ik voor mensen met klachten kan betekenen. Soms voelen zij zich na één behandeling al beter! Met het opstarten van Dibalance is een droom uitgekomen.

 

Mijn behoefte om mensen te helpen, komt in mijn behandelpraktijk goed tot zijn recht. Mijn interesse in het menselijk lichaam, de medische kennis, de psychologie en mijn spiritualiteit kan ik mooi combineren. En ik blijf ambitieus en mezelf ontwikkelen. Daardoor is elke behandeling steeds weer uniek.

 

Ik hoop je snel te mogen ontvangen voor een fijne, klachtgerichte behandeling!

 

Ontspannen groet,

Diana

"Als je positief kunt blijven in een moeilijke situatie, dan win je!"

bottom of page