top of page
Massagepraktijk uit Warmenhuizen biedt ook nekmassages aan.jpg

MASSAGE BIJ NEKKLACHTEN

Nekklachten komen veel voor. En ze kunnen verschillende oorzaken hebben. Dit vraagt dus ook verschillende aanpakken. Alleen een nek masseren: daar doe ik niet aan. Ik ben van mening dat veel nekklachten voortkomen uit gespannen schouders, schouderbladen enzovoort. Daarom pak ik deze altijd even mee. En dan komen we er gauw genoeg achter waar de problemen vandaan komen.

Wat houdt deze massage in?

Je begint op je buik. Na de inspectie volgt de massage van je nek. Die kan best pittig zijn, maar ik beloof je dat ik niet alleen maar pijnlijke technieken toe zal passen. Ik wissel deze af met ontspannende handgrepen of het plaatsen van hotstones.

Daarna draai je je op je rug. Je gaat met je hoofd steeds schuiner, terwijl ik je spieren uitdruk tot op je schouder. Hoe platter je met je hoofd op de tafel komt te liggen, hoe losser je spieren komen. Dit doen we uiteraard stapsgewijs.

Naderhand masseer ik goed je schedelrand en rek ik je nek nog even goed op. Dit voelt alsof letterlijk de spanning uit je hoofd wordt getrokken: heel bijzonder. Vervolgens sluiten we de massage ontspannend af.

Intensieve massage

Dit is een intensieve massage, maar hij is zeer geschikt voor mensen met nekklachten, en hoofdpijnklachten die hieraan gerelateerd kunnen zijn. De massage is pittig, maar ik garandeer je dat je je nek na afloop weer moeiteloos kunt bewegen.


Anders dan de rug-, nek- en schoudermassage

Bij deze ‘massage bij nekklachten’ neem ik ook je rug en schouders even mee, maar de focus ligt puur op je nek. Bij de rug-, nek- en schoudermassage krijgen je rug en schouders meer aandacht. 

Last van hoofdpijn? 

Heb je (ook) veel last van hoofdpijn? Dan kun je ook denken aan een hoofdpijnmassage

Massage bij nekklachten: Diensten
bottom of page