top of page
foto 4_edited.jpg

Sportmassage met triggerpoints

Deze massage is uitermate geschikt voor mensen met lage rugpijn, uitstralingspijn naar de benen, een gevoelig heupgebied, enzovoort. Met een fullbody programma heb ik echt de tijd nodig: vandaar dat ik voor deze behandeling 2 uur inboek.
 

Wat houdt deze massage met triggerpoints in?

Bij deze massage worden de voor- en achterzijde van je lichaam stevig gemasseerd en waar nodig gecupt. Daarna mag je op je zij liggen en daar zal ik triggerpoints toepassen op je hele heup- en bilgebied. Ik zoek de gespannen punten op en geef druk tot het pijncijfer 7. Dan houd ik de druk vast op dit cijfer. Als het pijncijfer daalt, geef ik weer meer druk, net zolang totdat de spier ontspannen is. En zo gaan we het hele gebied af.

 

Alleen de achterzijde?

Wil je alleen de achterzijde van je lichaam laten behandelen met de triggerpoint-techniek? Dan redden we dit ook in 75 tot 90 minuten. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Liever een sportmassage zonder triggerpoints?

Uiteraard kun je ook kiezen voor de gewone sportmassage (zonder triggerpoints). Dit is een intensieve en krachtige massage, waarbij blessures aangepakt worden. Deze massage is zeer geschikt voor mensen met rugklachten en/of uitstralingspijn, maar ook voor mensen die van een stevige massage houden. Interesse? Lees dan verder bij sportmassage.

bottom of page