P1010155.jpg

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ben je toe aan ontspanning? Wil je er even uit? Even niks? Deze massage wordt in stilte uitgevoerd, zodat je ook echt kan ontspannen en op kan gaan in het moment.


Wat houdt de ontspanningsmassage in?

Je ligt lekker op je buik onder een zacht deken. En als je het fijn vindt met je voeten in een warme voetenzak. Jij mag aangeven waar je behoefte aan hebt. Wil je je voeten, benen, rug, nek en schouders laten masseren? Dan adviseer ik een massage van 75 minuten. Heb je behoefte aan alleen ontspanning in je rug, nek, schouders en hoofd? Dan volstaat een massage van 60 minuten prima. Deze massage is alleen te boeken vanaf 60 minuten, omdat je dan ook echt tot die ontspanning kunt komen.

Uit het hoofd en in het lijf

Voor aanvang van de massage doen we een korte ademhalingsoefening. Daardoor raak je ontspannen en kun je goed in je focus komen. Even uit het hoofd en in het lijf.

Liever een iets stevigere hand?

Deze massage is gebasseerd op zachte, vriendelijke aanrakingen. Heb je behoefte aan een iets stevigere hand? Geef dit dan aan.


Knopen wegwerken?

Het kan zijn dat ik tijdens de massage knopen tegenkom. Wil je dat ik deze wegwerk? Dan kun je dat aangeven. Het kan dan zijn dat niet alle momenten even ontspannend voor je aanvoelen, maar naderhand voel je dat je lijf weer in harmonie is en dat alles weer stroomt.