top of page
P1010155_edited.jpg

GEZICHTSMASSAGE

Bij deze massage lig je lekker op je rug op een verwarmde massagetafel. Je ligt onder een zacht deken, en indien gewenst lig je met je voeten in een verwarmde zak. Dit klinkt toch al zalig?

Is een gezichtsmassage iets voor jou?

Deze massage is zeer geschikt bij: stress, hoofdpijn, nekklachten, schouderklachten, een vol hoofd, als het tijd is voor jezelf, als je je balans kwijt bent, of als je lekker wilt ontspannen. 

Wat houdt een gezichtsmassage in?

Bij een gezichtsmassage olie ik je gezicht in, waarna ik start met de massage. Hierna behandel ik je gezicht met een fijne gezichtsscrub. Deze verwijder ik met warme doeken. Ik gebruik hotstones voor extra ontspanning. En naderhand smeer ik je gezicht in met een fijne crème. Ik strek je nek, en pak deze hand over hand. En ik geef druk bij je schedelrand, wat zorgt voor een ontspannen gevoel en rust in je hoofd. Hierna masseer ik je hoofdhuid.

Holistische massage

Deze behandeling is ook holistisch mogelijk. Heb je hier interesse in? Geef dit dan aan.


Bij de holistische benadering lig je op je rug op een verwarmde massagetafel. Je ligt met je hoofd op een traagschuimkussen en indien gewenst met je voeten in een verwarmde voetenzak. Je sluit je ogen en we doen een ademhalingsoefening. Hierdoor kun je goed tot ontspanning komen en je focus krijgen.

Er volgt een korte meditatie. Wanneer je lekker bent weggezakt, zal ik de massage starten. En jij mag met je gedachten mijn handen volgen. Ik start met de voeten. Daar pak ik wat reflexzones mee, wat de doorstroming bevordert. Ik masseer je benen, borst en hals. En als ik bij je gezicht ben aangekomen, volgt er weer een ademhalingsoefening om weer even de focus te krijgen. Opnieuw mediteren we in de vorm van de zogeheten ‘bodyscan’. We gaan je hele lichaam af en weer terug, zodat alles weer in harmonie zal stromen.

De gezichtsmassage is pure verwennerij. Masseren, scrubben, hydrateren, ontspannen … Na de gezichtsbehandeling volgt een handoplegging. Dit om de laatste spanning uit je hoofd weg te nemen. Ik vraag je om los te laten, te vertrouwen, en je over te geven. Sommige mensen vinden dit voor een eerste keer best spannend. Wat ik natuurlijk begrijp. Een tweede keer gaat het bij sommige mensen al veel beter.

Dan mag je weer terugkomen van de reis, de ontspanning, de beleving en het loslaten. We komen even bij onder het genot van een glaasje thee en water. Je mag je ervaringen met mij delen. Alles wat gezegd wordt, blijft tussen ons.

Gezichtsmassage: Diensten
bottom of page